Összetevők:
Nyers egész csendes-óceáni hering (14 %), nyers egész csendes-óceáni makréla (13 %), nyers egész szürke tőkehal (9 %), dehidratált hering (8 %), dehidratált kék puha tőkehal (8 %), dehidratált makréla (8 %), egész tarkabab, egész borsó, nyers vadon fogott lepényhal (5 %), sárga tőkehal olaj (5 %), egész vöröslencse, egész csicseriborsó, egész zöldlencse, nyers egész sziklahal (4 %), napraforgóolaj, lencserost, fagyasztva szárított tőkehalmáj (1 %), szárított moszat, friss egész úritök, friss egész pézsmatök, friss fodros kel, friss spenót, friss tarlórépalevél, friss sárgarépa, friss alma, friss körte, friss egész vörös áfonya, friss egész kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó. Adalékanyagok (per kg): Technológiai adalékok: természetes antioxidánsokkal. Tápanyagadalékok: kolin-klorid: 1200 mg, taurin: 400 mg, cink (aminosavak cink-kelátjának hidrátja): 150 mg, B1-vitamin: 12.5 mg, B2-vitamin: 6 mg, niacin: 50 mg, B5-vitamin: 8 mg, B6-vitamin: 6.5 mg, folsav: 0.75 mg, biotin: 0.125 mg, B12-vitamin: 0.10 mg, A-vitamin: 3750 NE, E-vitamin: 230 NE, K-vitamin: 0.5 mg, réz (aminosavak réz (II)-kelátjának hidrátja): 11mg, DL-metionin: 99 mg. Zootechnikai adalékok: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6CFU.
* Kizárólag az ACANA részére gyártott fehér halhúsliszt vadon halászott lepényhalat, óriás laposhalat és tőkehalat tartalmaz.
A tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet a gyártás során felhasznált friss és természetes alapanyagok miatt!
Kalóriamegoszlás:
Metabolikus energia 3950 kcal/kg vagy 485 kcal /250 ml pohár (120 g); az energia 35 százaléka fehérjékből, 45 százaléka zsírokból, 20 százaléka szénhidrátokból származik.
Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.
Ásványi anyagok:
Nátrium 0,77 %
Klorid 1,03 %
Kálium 0,96 %
Magnézium 0,17 %
Vas 107 mg/kg
Cink 290 mg/kg
Réz 40,1 mg/kg
Mangán 12,0 mg/kg
Jód 1,72 mg/kg
Szelén 2,15 mg/kg
Aminosavak:
Lizin 3,28 %
Treonin 1,52 %
Metionin 0,84 %
Izoleucin 1,42 %
Leucin 2,61 %
Valin 1,66 %
Arginin 2,33 %
Fenilanalin 1,54 %
Hisztidin 0,81 %
Triptofán 0,28 %
Cisztin 0,37 %
Taurin 0,28 %
Vitaminok:
A-vitamin 120 550 NE/kg
D3-vitamin 3240 NE/kg
E-vitamin 145 NE/kg
B1-vitamin (tiamin) 13 mg/kg
B2-vitamin (riboflavin) 19 mg/kg
B3-vitamin (niacin) 150 mg/kg
B5-vitamin (pantoténsav) 21,2 mg/kg
B6-vitamin (piridoxin) 8,4 mg/kg
B12-vitamin (cianokobalamin) 0,15 mg / kg
Folsav 1,68 mg/kg
Kolin 3858 mg/kg